Rehabprogram

REHABPROGRAM för stressrelaterad problematik och utmattning – 10 veckor     

Att få vara och speglas mot andra människor är en läkande kraft. I Rehabprogrammet möter du likasinnade personer och har möjlighet att dela med dig och känna stöd.

PROGRAMMET PASSAR DIG SOM:

  • vill undvika, är eller har varit sjukskriven på grund av stressrelaterad problematik
  • längtar efter att förstå dina behov och hjälpa dig själv bättre
  • vill utveckla din förmåga att lyssna på dig själv
  • vill ingå i ett gruppsammanhang

INGÅR:

  • 90 minuter yoga
  • Strukturerade gruppsamtal och övningar för att stötta ditt välmående
  • Tre individuella terapisessioner (lämpligtvis före, under och efter programmets gång)
  • Lättare fika

Vi träffas en dag i veckan kl. 9.00-13.00 på Holistic Hälsocenter på Skansberget i Uddevalla. Dagen börjar med stillsam och inkännande yoga. Fikapaus. Därefter har vi strukturerat gruppsamtal där vi delar erfarenheter och metoder för stresshantering samt har olika teman som hjälper dig bättre förstå hur du hamnade i utmattning och hur du kommer vidare.

Rehabprogrammet strävar till att hitta ett sätt att landa i kroppen, lära om oss själva och hitta strategier för att läka och hitta välmående. Deltagarna i gruppen är en viktig komponent i läkandet men vi som håller i programmet håller fokus på dig som individ och stöttar dig utifrån din unika situation.

Det är oss du möter

Pia Wetterberg – Yogalärare och samtalsterapeut

Evelin Möller – Socionom och livsstilsrådgivare

PRIS

Privat 7000 SEK  

Företag 18.000 SEK (inkl moms 3600 SEK)

Vi tar emot friskvårdsbidrag via E-passi.

BOKNING

När du anmäler dig till Rehabprogrammet är din anmälan bindande. Det betyder att du genom att reservera och få bekräftelse om en plats förbinder dig till att betala totalbeloppet enligt överenskommelse. Fakturan skickas via mail när anmälan är mottagen.

Vi förbehåller oss rätten att prioritera företagskunder och släpper platser till privatperson 14 dagar innan kursstart. Vi tar inte emot avbokningar. Skulle du dock få förhinder av den karaktär att du inte kan påbörja eller fortsätta Rehabprogrammet tar du snarast kontakt med oss arrangörer.

Rehabprogrammet har begränsat antal platser, max 7 deltagare eller färre beroende på rådande Covid rekommendationer. Skicka gärna intresseanmälan (icke bindande) om du vill visa intresse för kommande programstart.

Nästa programstart september 2021.

BOKA HÄR

SKICKA INTRESSEANMÄLAN

AYAMs tjänster är ett komplement till sjukvården. Vi guidar dig vidare om du behöver stöd som vi inte kan erbjuda.